Добрата фотография е ключ към нашите човешки емоции и към успехите на нашите проекти. Имаме опит и ще Ви окажем съдействие при:

  • Портрет/ цялостно представяне
  • Представяне на екип
  • Изготвяне на портфолио
  • Представяне на продукти и услуги
  • Заснемане на събития
  • Артистична фотография – специално за хора, професии и сфери на дейност с творческа и артистична насоченост. Изразява лични усещания и емоции.

 

Ние ще се потопим и ще изживеем емоцията на фотографията заедно с Вас, за да Ви помогнем да имате кадри, които се отличават с индивидуалност, докосват, вълнуват, разказват…

 

 

За контакти:


Тел. +359 876 333 681
Skype: PRAVA ZA TEB.BG
Ел. поща: office@pravazateb.bg

Ники Шуманова е един прекрасен човек, който успява да достигне по най-фин начин до съкровеността на модела си и да предаде красиво и професионално тази емоция в кадрите си. Магия е снимачният ден с Ники! Пожелавам си я още много пъти занапред!

Десислава Дончева – оперативен мениджър, Хюлет Пакард ГДБС

Ники… когато я видях за първи път ме грабна с нежността си, голямата неугасваща усмивка и онази лека и приятна атмосфера, която винаги създава с присъствието си. За мен не е достатъчна думата „професионалист“, защото тя влага душата си в работата и винаги успява да пресъздаде човека точно какъвто е. Всеки се притеснява докато се снима, но тя има онази специфична способност да предразполага модела да се отпусне и дори да го разсмее от сърце. Незная как го прави, но факт е, че винаги успява!!! За мен е истинско приключение да работя с нея и като гримьор и като модел.

Зори Христова – гримьор

Животът е дар и ще бъде пропилян, ако не е изживян, както трябва. Смисленият живот е живот с цели, които вдъхновяват и удовлетворяват. Ники, прекрасна…  Дръж здраво камерата! Тя си е намерила майстора!

Акад. Иван Тодоров

Вече повече от десет години Ники Шуманова е неотменна част от Международен фолклорен фестивал Приморско. Нейният обектив успя да улови и увековечи душата на стотици участници от цял свят. Неуморна и сърцата, Ники вдъхновява всички около себе си и издига изкуството на едно ново професионално ниво. Тя е пример за това, че когато талантът е подкрепен с усърдие, резултатите надминават всички очаквания.

Скъпа Ники, продължавай да осветяваш живота ни чрез обектива си!

Д-р Ирина Янакиева – председател на фондация „Европа“

Ники е човек, който работи с много ентусиазъм и усмивка. Всеки, който е заставал пред обектива й, със сигурност е усетил творческия заряд, с който работи. От самото раждане на идеята за фотосесия, до крайния резултат, няма нито един елемент, който да бъде направен без отдаденост и желание. Може би това е и причината толкова лесно да се отпуснеш пред обектива на фотоапарата й, а не всеки професионалист успява да предразполага така лесно. И най-важното – когато получиш снимките, дори не си усетил, колко широко си се усмихнал!

Ивайло Георгиев – ръководител и създател на школа за български народни хора „Еремия“

Използвах услугите на Ники Шуманова, за да заснеме моя работен екип. Получих едно професионално изпълнение в кадри. Но това не беше всичко. Емоцията и вълнението  от преживяването дълго държа служителите ми и изпълваше офиса с положителен заряд.

Ирина Христова – изпълнителен директор на Финансова къща „Евър“ АД

Отворени врати – безплатни юридически консултации два дни в месеца – всяка първа и трета сряда при предварително записан час.